Storebro 435 Commander

Årsmodell

2024

Längd

13.2M

Bredd

3.9M

Torrvikt

9200KG

Motor

2x Volvo Penta D6-380

Tankvolym

1000L

Sovplatser

8

Färskvatten

400L

CE

B

Personer

Gedigen och exklusiv långfärdsbåt med generösa utrymmen

435 Commander har allt som kännetecknar en äkta Storebro, det handlar om en gedigen och exklusiv långfärdsbåt med generösa utrymmen samt lättillgänglig men ändå skyddad fly-bridge.

Genom att kombinera skandinavisk design med utprovad teknik erbjuder 435 Commander på en perfekt balans av lyxig komfort, hög användarvänlighet och fina prestanda.

Det noggrant utvecklade och testade skrovet ger trygga egenskaper. Bränsleekonomin är god och ljudnivån är bland de lägsta i klassen. 435 Commander är en trygg båt, lättkörd i alla vatten.

Utrymmena är minst sagt goda och en familj kan utan besvär bjuda in ytterligare gäster, eller låta barnen ta med sina vänner. Väl tilltagna sociala ytor och generösa fönsterpartier med mycket ljusinsläpp bidrar till en luftig och trivsam atmosfär. Planlösningen okomplicerad och effektiv.

Styrhytten är integrerad i främre delen av däcksalongen enligt den moderna tolkningen av pilothouse design. Fördelarna är flera, tack vare dörrarna på båda sidor nås smidigt och lätt båda sidodäcken och fördäcket. Förtöjningar och landstigningar blir både enklare och säkrare i jämförelse med konventionella lösningar. Dörrarna ger större ljusinsläpp och extra ventilation under varma sommardagar.

Till och från flybridge tar man sig enkelt och säkert via den invändiga trappan. En trappa finns även på akterdäck.

Den öppna planlösningen mellan styrhytt och salong ger fin rymdkänsla. Inredningen präglas av påkostade materialval, textilier i sobert ljusa kulörer kontrasterar mot det fina mahognyhantverket. Mycket arbete har ägnats åt den behagliga ljussättningen med energisnål LED-armatur.

I Storebro 435 Commander går det högklassiga utförandet inte ut över funktionen. Väl tilltagna stuvutrymmen och ett smart pentry underlättar livet ombord.

Praktiska lösningar är ett signum för Storebro, precis som omsorgen i detaljerna. Utrustningsnivån är hög i standardutförandet och erbjuder flera alternativ. Tillvalsmöjligheterna är många, varje båt skräddarsys efter kundens önskemål.

Akterdäcket är väl tilltaget för umgänge med L-formad soffa, kuddar och bord. Badplattformen avrundar elegant båtens hela bredd. Här stuvas enkelt en jolle samtidigt som utrymmet för sol och bad inte inkräktas.

Överbyggnaden på salongen och styrhytten ger en rymlig och djup flybridge där utsikten är om möjligt ännu bättre än från styrhytten. Möblemanget kan förvandlas till en bekväm solbädd.

För- och mittkabinerna utnyttjar båtens bredd till fullo och kan disponeras efter behov tack vare flexibla lösningar. Förkabinen motsvarar en minisvit med dubbelsäng direkt tillgång till eget badrum. Gästkabinen består av tre fullängdskojer där en extra mittdyna bildar en dubbelsäng.

Storebro 435 Commander representerar skandinavisk design och teknik där omsorgen om de åkandes välbefinnande är central. Det är en båt som tar livet på sjön till nya höjder.

Finansiering

Vi hjälper dig med finansieringen
  • Båtfinansiering via Swedbank
  • Kontakta oss för aktuell ränta
Låg ränta

Storebro 435 Commander

Hitta mer information nedan

Vinterförvaring

Låt oss ta hand om din båt, tryggt och säkert
  • Upptagning vid kaj
  • Bottenmålning
  • Vaxning & Polering

Är du instresserad av Storebro 435 Commander?

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan till dig.