Nimbus T8

En multifunktionell, ombonad, snabb walk-around!

Båten är främst framtagen för dagsturer, sol/bad och vattenaktiviteter men erbjuder även övernattning för 2 personer. Ombord finns också bekvämligheter som toalett, dusch och sittplatser för upp till 8 pers.

Årsmodell

2023

Längd

8,15M

Bredd

2,60M

Torrvikt

2510KG + Motor

Motor

Mercury V8-300 HK

Tankvolym

240L

Sovplatser

2

Färskvatten

50L

CE

C

Personer

8

Integrerad funktionalitet och rörelsefrihet

Precis som med T9 har T8 en bred walk-around-design med generösa ytor för att förflytta sig runt båten, vilket bidrar till extra rörelsefrihet ombord och gör det enkelt att gå ombord eller lämna båten.

Framför sittbrunnen går det att ha en ”solsäng” som i kombination med de rymliga ytorna på fördäck ger plats för 4 personer. Fördäcket döljer en stor lastlucka med tillgång till kabinen för enkel lastning.

Sittbrunnen har ärvt samma rena ”look-n-feel” som T9 och kan utrustas med 7”, 9” eller 12” plotter. Vändbara förarstolar och ett monterat infällbart bord gör det möjligt att skapa en matplats för fem personer i tre enkla rörelser. Aktersoffan rymmer 6 personer, 3 vända mot aktern på båten och 3 vända mot fören. Ryggstödet på aktersoffan kan ställas in i tre olika lägen (vinklar) beroende på hur soffan används för tillfället – sittplatser under en resa (upprätt läge), aktersoffa (vinklad) eller hel solsäng (nedfälld) .

Under aktersoffan finns ett infällbart kylskåp och en lättillgänglig utrustningsdel. På akterdäck finns även duschuttag och två sidoförvaringsfack.

Under däck finns en två-personers koj med integrerad ventilation, LED-belysning, gott om stuvutrymme och separat huvud med handfat. En pentry finns tillgänglig via en infällbar gasbrännare bredvid luckan och det finns möjlighet till pentry/våtbar med handfat på babords sida av kabinen.
T8:an finns med tre olika kapelllösningar – hamnkapell, styrkapell eller som T-topdesign med en stor kapell som täcker hela akterdäcket.

Finansiering

Vi hjälper dig med finansieringen
  • Båtfinansiering via Swedbank
  • Kontakta oss för aktuell ränta
Låg ränta

Nimbus T8

Hitta mer information nedan

Vinterförvaring

Låt oss ta hand om din båt, tryggt och säkert
  • Upptagning vid kaj
  • Bottenmålning
  • Vaxning & Polering

Är du instresserad av Nimbus T8?

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan till dig.