Partners

”Sedan vi sålt vårt företag Storebro Bruks AB med dottern Storebro Royal Cruiser AB ville vi gärna behålla kontakten med våra tidigare kunder och vänner. När jag fick förfrågningar om att förmedla begagnade Storebrobåtar beslutade vi att göra detta på den nordeuropeiska marknaden, genom vårt företag Storebro Trading AB.”

www.storebro.net

————————————————————————————

pelle_p_logo_sv

”PPY Production AB designar, tillverkar och säljer under varumärket Pelle P tekniska sjö- och fritidskläder där design kombineras med hög kvalitet och funktion. Bolaget har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson, som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner.”

www.pellepetterson.se

————————————————————————————

POWERBOAT MARINA

Information kommer snart…

www.powerboat.se

————————————————————————————

a4-logga-starcharter

”På Star Charter vill ta med Er ut i skärgården på en oförglömlig dag bland öar, kobbar och skär. Ligger vi inte i någon vik och badar så går vi in till någon av de charmiga ställen som finns att välja på längst Bohuskusten,Smögen eller Hunnebostrand. Naturligtvis är det Du som kund som väljer just Er resa. Vi är öppna för alla förslag, då det är en möjlighet för Er att träffas och umgås i denna fantastiska skärgårdsmiljö på en exklusiv motoryacht av märket Princess P50. Vår utgångspunkt är Malmöns Marina på Bohus Malmön som är en av västkustens mest eftertraktade platser. En härlig ö med många möjligheter!”

www.starcharter.se

————————————————————————————

Storebro Royal Cruiser Club startades 1990 och har sedan dess vuxit varje år. Idag är de cirka 400 medlemmar och en av anledningarna till detta är den fina sammanhållningen och gemenskapen som du hittar bland Storebrovännerna. I snart sagt varje hamn finns det alltid någon som du träffat eller känner från klubben.”

www.srcc.nu

————————————————————————————

dynamic logo

”Dynamic startade som ett renodlat IT-bolag med produktion av kreativitet & kommunikation på internet, detta har lett till skapandet av världsledande innovationer inom området. The Perfect World (TPW), ‘The first virtual copy of the real world’ är ett exempel på Dynamics spjutspetskompetens inom Interaktiv Marknadsföring (IM) eller det många kallar Web 3.0. TPW togs fram för att visa vart vi är på väg och hur Dynamic kan lotsa företag in i framtiden.”

www.dynamicgroup.se